Huisbezoek

zware piet huisbezoek rechtsLiedjes zingen rondom de openhaard, gezellig spelletjes doen met de kinderen en dan ineens BOINK BOINK op de deur… de kinderen zijn in spanning, wie zal dat zijn?

Het is Sinterklaas en zijn twee gezellige Zwarte Pieten.
Gedurende het bezoek zal Sinterklaas vanuit zijn Grote Boek een persoonlijk woordje richten tot alle kinderen. De pieten zullen de kinderen doen smullen van al het snoepgoed en wellicht zijn er voor de kinderen ook nog cadeautjes dit jaar.
Indien u een bezoek van Sinterklaas met twee Zwarte Pieten of een bezoek van twee Pieten zou willen reserveren kunt u het boekingsformulier hieronder invullen met de gewenste datum en tijd. Er zal vervolgens contact met u worden opgenomen of de gekozen datum en tijd beschikbaar zijn en wat het beste in het drukke schema van Sinterklaas past.

Indien u nog vragen heeft over het huisbezoek van de Sint of over de verhaaltjes voor de kinderen dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

zwarte pieten huisbezoek linksPrijs: € 50,00
Totale Tijdsduur: 30 minuten

Sinterklaascentrale Frieslandpakjes zonder achtergrond
Telefoon: 0513-20 30 18
info@sinterklaascentralefriesland.nl

Voor al uw sinterklaasbezoeken of kostuumverhuur bent u bij Sinterklaas centrale Friesland aan het juiste adres. Neem vrijblijvend contact met ons op!

tekst knop reserveren